ArcusTV

Nieuwe aansturing Techniekcollege Arcus - ROC Leeuwenborgh

Na 19 jaar werkzaam geweest te zijn bij ROC Leeuwenborgh heeft de heer Roy Palmen ervoor gekozen om zijn actieve carrière bij ROC Leeuwenborgh te beëindigen. Via diverse managementfuncties is hij sinds 2008 directeur Techniek bij Leeuwenborgh en vanaf 2013 van de Samenwerkingsschool Techniekcollege Zuid-Limburg geweest.

De afgelopen vier jaar is onder leiding van Roy Palmen hard gewerkt aan het realiseren van de ambitie om te komen tot één concept voor techniekonderwijs voor Zuid-Limburg (TOZL). Hierbij heeft hij leiding gegeven aan o.a. de ontwikkeling van innovatief en toekomstgericht Technisch onderwijs. De start van de tweede fase heeft Roy Palmen benut om zijn vertrek aan te kondigen. Enerzijds om daarmee de ruimte te nemen om zich te oriënteren op zijn carrière. Anderzijds om ruimte voor de nodige vervolgstappen te maken voor de inrichting van de tweede fase.

De besturen van zowel Arcus als ROC Leeuwenborgh hebben veel waardering voor wat Roy Palmen de afgelopen jaren aan het technisch beroepsonderwijs in Zuid-Limburg heeft bijgedragen.

Naar aanleiding van het vertrek van de heer Roy Palmen hebben de beide Colleges van Bestuur de voorlopige aansturing belegd bij de heer Eddy Muis. De heer Muis geeft met ingang van het nieuwe schooljaar tot nader order op interim-basis invulling aan deze functie. Eddy Muis is als directeur/bestuurder en interim-manager goed bekend met het onderwijs en ROC’s. Hij heeft o.a. bij Drenthe College, Summa College en SVO|PL Heerlen gewerkt. Eddy is 62 jaar en woonachtig in Hellendoorn. Voorlopig heeft hij een tijdelijke woon-werkplek gevonden in Ubachsberg.

Het College van Bestuur wenst Eddy heel veel succes bij deze tijdelijke opdracht. Te zijner tijd komt er nog gelegenheid om afscheid te nemen van Roy Palmen.

 

Meiden in de Bouw- kom naar de open dag of meld je aan!
Onderwijs volgt ontwikkelingen automotive op de voet
Werknemers van Thomas Regout, IAC, STORK en SPIE behalen diploma
€ 630.000,- provinciale subsidie voor meer en beter opgeleide technici; onderwijs versterkt relatie met bedrijfsleven
Thomas Regout en Techniekcollege leiden mensen van de toekomst op!
21 deelnemers een mbo diploma bij VDL Nedcar
“Mooi hoe bedrijven zich succesvol samenpakken om onderwijs in te kopen”
Vooral buiten de lijntjes kleuren!
Uniek in nederland de cross-over opleiding Zorgtechnicus