ArcusTV

De eerste tien afstudeerders in uniek project!

De eerste 10 studenten BOL opleiding mechanisch operator A (niveau 2) ,die bij VDL Nedcar via ROC Arcus een opleiding hebben gevolgd in de praktijkschool ontvangen op donderdag 30 juni 2016 hun diploma. Daarmee zijn ze de eerste lichting studenten, die afstuderen via dit unieke concept. Met hun diploma op zak starten ze vanaf juli allemaal als werknemer bij VDL Nedcar via uitzendbureau Adecco of Randstad

Unieke opleiding
De opleiding is uniek, daar deze volledig intern bij VDL Nedcar wordt gegeven.  In de ochtend worden theorielessen gegeven en in de middag praktijklessen. De opleiding is inhoudelijk volledig toegespitst op de praktijksituatie bij VDL Nedcar en wordt gegeven door docenten van het Arcus College in samenwerking met praktijkopleiders van VDL Nedcar.

Twee jarige opleiding
In september 2016 start een nieuwe 2-jarige BOL opleiding bij VDL Nedcar. Geïnteresseerde studenten kunnen zich aanmelden bij het Arcus College. Na een intakegesprek krijgen ze een rondleiding op de leslocatie bij VDL Nedcar.  Met deze opleiding kun je als afgestudeerde niet alleen bij VDL Nedcar aan de slag, maar ook bij andere bedrijven in de regio.

Meer informatie
Voor meer informatie kijk op: www.arcuscollege.nl

Meiden in de Bouw- kom naar de open dag of meld je aan!
Onderwijs volgt ontwikkelingen automotive op de voet
Werknemers van Thomas Regout, IAC, STORK en SPIE behalen diploma
€ 630.000,- provinciale subsidie voor meer en beter opgeleide technici; onderwijs versterkt relatie met bedrijfsleven
Thomas Regout en Techniekcollege leiden mensen van de toekomst op!
21 deelnemers een mbo diploma bij VDL Nedcar
“Mooi hoe bedrijven zich succesvol samenpakken om onderwijs in te kopen”
Vooral buiten de lijntjes kleuren!
Uniek in nederland de cross-over opleiding Zorgtechnicus